Huurwoningen » Veelgestelde vragen Zuidwestwonen

Het woningaanbod van R&B Wonen kunt u vinden op www.zuidwestwonen.nl.

Op deze pagina vindt u de antwoorden op de meestgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Stel uw vraag via info@zuidwestwonen.nl.

 

1. Ik heb als woningzoekende bij R&B Wonen punten gespaard. Gaan deze mee met mijn herinschrijving op zuidwestwonen.nl?

De punten die u opgebouwd heeft met uw wachttijd blijven behouden en worden overgezet naar uw nieuwe inschrijving. In de nieuwe inschrijving spreken we niet meer over punten maar over inschrijfduur.

 

2. Ik heb gereageerd op het laatst getoonde woningaanbod. Wordt mijn reactie nog verwerkt?

De selectie van het huidige woningaanbod zal nog wel plaatsvinden via de gebruikelijke wijze. Indien u geselecteerd bent, krijgt u bericht van ons. Er zal geen nieuw woningaanbod meer getoond worden op onze site.

 

3. Hoe kan ik mijn inschrijving bij R&B Wonen inzien en/of wijzigen?

Vanaf 22 mei a.s. is het niet meer mogelijk om uw inschrijving via onze site te raadplegen of te wijzigen. U krijgt voor 1 juni a.s. een gebruikersnaam en wachtwoord toegezonden, waarmee u vanaf 1 juni kunt herinschrijven op www.zuidwestwonen.nl

 

4.    Wat kost een herinschrijving bij zuidwestwonen.nl?

Het overstappen naar een nieuwe werkwijze brengt nu nog geen kosten met zich mee. Let er wel op dat u pas inlogt op zuidwestwonen.nl zodra u een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen

 

5.    Hoe kan ik me inschrijven bij zuidwestwonen.nl?

U ontvangt voor 1 juni a.s. bericht van ons met daarin de stappen die u moet ondernemen om uw herinschrijving in het nieuwe systeem te activeren. Wij vragen u om uw e-mail goed in de gaten te houden en deze af te wachten alvorens contact met ons op te nemen.

 

6. Ik heb geen computer. Hoe kan ik reageren op het woningaanbod?

U kunt uitsluitend digitaal via www.zuidwestwonen.nl reageren op het woningaanbod van R&B Wonen. Heeft u geen computer? Wellicht is er iemand in uw familie en/of kennissenkring die u daarbij kan ondersteunen.

 

7. Ik stond al ingeschreven bij www.zuidwestwonen.nl. Moet ik me herinschrijven?

Nee. In dat geval behoudt u uw inschrijving van www.zuidwestwonen.nl en is een herinschrijving niet mogelijk.

Tevreden huurders dankzij volop keuzemogelijkheden in onze woonwinkel “Tevreden huurders dankzij volop keuzemogelijkheden in onze woonwinkel”