R&B Wonen 100 Jaar » Jubileum 2016

voor

 

In 2016 vieren wij ons 100-jarig bestaan. We vieren dit jubileum graag samen met onze huurders en stakeholders. Houdt u uw e-mail of deze pagina van onze website de komende periode goed in de gaten!

 boek

Lasergamen, een succes!

Op woensdag 15 juni jl. gingen enkele medewerkers van R&B Wonen met 22 kinderen een middag lasergamen bij 't Klokuus in 's-Heer Arendskerke. Een geslaagde middag!

lasergame

lasergamen

 

Kleur of puzzel mee en win!

Ons jubileumjaar willen wij graag samen met u en uw (klein) kinderen vieren.

Daarom plaatsen we op onze website elk kwartaal een leuke puzzel.  En voor de kinderen een leuke kleurplaat. Hiermee maakt u elk kwartaal kans op leuke prijzen. Bekijk de kleurplaat en/of puzzel.

 

Gezocht: beste buur

In 2016, ons jubileumjaar,  willen wij elk kwartaal de beste buur in het zonnetje zetten. Is dit uw buurman en/of buurvrouw? U kunt uw beste buur aanmelden via jubileum@renbwonen.nl met de naam van de persoon in kwestie en waarom wij deze persoon in het zonnetje mogen zetten. Uit de inzendingen kiezen wij elk kwartaal een beste buur. Aan de beste buur en aan de aanmelder wordt een taart uitgereikt, een foto hiervan plaatsen we op onze website www.renbwonen.nl.

 

Oproep oude foto's

Wij zijn op zoek naar foto's van oude straatbeelden, woningaanzichten of foto's met een mooi verhaal in Reimerswaal of Borsele. Heeft u nog zo'n foto liggen? Deel deze foto met ons om te gebruiken tijdens het jubileumjaar. Graag hierbij het jaar, de plaats en eventueel uw verhaal achter de foto vermelden. Stuur uw foto naar jubileum@renbwonen.nl. Heeft u de foto niet digitaal? Dan scannen we de foto graag voor u in op ons kantoor in Heinkenszand. Hiervoor kunt u een afspraak met ons maken via info@renbwonen.nl.

 

Oproep 100-jarigen

Tijdens ons 100-jarig jubileum willen we graag onze oudste bewoners van 100 jaar (of ouder) in het zonnetje zetten. Bent of kent u iemand die in 2016, 100 jaar of ouder is en een woning huurt van R&B Wonen?
Dan vragen wij u om deze persoon bij ons aan te melden via jubileum@renbwonen.nl. Aanmelden is mogelijk tot en met 31 januari 2016. Vergeet hierbij niet de volgende gegevens in te vullen:

Naam
Geboortedatum
Adres
Telefoonnummer
E-mailadres

 

Tevreden huurders dankzij volop keuzemogelijkheden in onze woonwinkel “Tevreden huurders dankzij volop keuzemogelijkheden in onze woonwinkel”