Actie! Extraatje voor 200 huurders!

Donderdag, 07 April 2011

De energieprijzen blijven de komende jaren stijgen. Ik bied u daarom graag een actie aan waarmee uw energierekening en daarmee ook uw woonlasten omlaag gaan! Hoe gaat R&B Wonen dat doen? Door uw woning beter te isoleren. De eerste 200 aanmeldingen krijgen zelfs het bedrag van twee jaar huurverhoging van ons cadeau!

Nu de zomer is aangebroken heeft u misschien even geen last van een koude woning of beslagen ramen. Maar zodra het kouder wordt, kunnen tochtige ruimtes in de woning erg vervelend zijn. Door ons maatregelen te laten treffen in uw woning, bespaart u jaarlijks een fors bedrag op uw energierekening en heeft u niet meer de problemen van een tochtige woning. Misschien heeft u zelf ook energiebesparende wensen? Dan is dit uw kans!

Uw energienota gaat omlaag en uw wooncomfort verbetert. Dat beloof ik u! Maar u moet er zelf natuurlijk ook iets voor doen. De verbetering van uw woning brengt een (kleine) huurverhoging met zich mee. De eerste 200 aanmeldingen krijgen bovendien twee jaar huurverhoging cadeau! Dit bedrag storten wij in twee termijnen op uw rekening.

Heeft u vragen over deze actie? Neem dan contact met ons op via duurzaamheid@renbwonen.nl . Vergeet u niet hierbij uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden? Onze opzichter komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.Op onze internetsite leest u meer over deze actie, de voorwaarden en de veelgestelde vragen.

Peter Bevers
Directeur-bestuurder R&B Wonen

deelnamevoorwaarden.doc


Bekijk hier het overzicht van de adressen die in aanmerking komen voor duurzame woningverbetering

Welke werkzaamheden worden uitgevoerd? Hoeveel kan ik besparen? Brengt de woningverbetering een huurverhoging met zich mee? Bekijk de Veelgestelde vragen

Overig nieuws

Nieuws Archief