Beste Buur 1e kwartaal 2016

Woensdag, 13 April 2016

In het kader van het 100 jarig bestaan van R&B Wonen willen we elk kwartaal door middel van opgaves via onze website een Beste Buur in Reimerswaal en één in Borsele uitkiezen en in het zonnetje zetten. Zowel de aangever als degene die de Beste Buur heeft opgegeven, ontvangen dan een heerlijke taart.

Het eerste kwartaal zit er op en afgelopen maandag zijn dan ook de eerste taarten uitgereikt.

In Oudelande zijn we bij de mevrouw Linda Spui geweest. Haar buurman Hendrik Bosselaar heeft mevrouw Spui opgegeven, niet alleen omdat hij altijd voor haar klaar staat maar ook omdat zij voor de buurt een vrouw is die altijd klaar voor iedereen staat, al is het maar met een luisterend oor.

beste buur oudelande 3

uitreiking van de taart een Hendrik Bosselaar

Daarna werd de tocht in het kader van de Beste Buur naar Krabbendijke vervolgd. De zoon van mevrouw Griep had een mail voor haar geschreven. Mevrouw Griep is zelf al wat ouder en kan daardoor niet alles meer wat ze zou willen kunnen. Haar buren de heer en mevrouw Lutijn (velen kennen de heer Lutijn nog wel van de SRV-wagens) zorgen goed voor hun buurvrouw en de dingen die zij even niet kan, nemen zij graag voor haar uit handen.

Ook hier kregen zowel mevrouw Griep als de heer en mevrouw Lutijn een heerlijke taart overhandigd door de directeur van R&B Wonen, Peter Bevers

beste buur krabbendijke 6

Uitreiking van de taart aan mevrouw Griep

beste buur krabbendijke 4

en aan de heer en mevrouw Lutijn.

 

Wilt u ook uw buur opgeven als Beste Buur ?

Stuur een mail naar jubileum@renbwonen.nl en omschrijf waarom u vindt dat u een prima
buurman en/of -vrouw heeft en maak beiden kans op zo'n heerlijke taart !

 

Overig nieuws

Nieuws Archief