Eerste steen voor...

Maandag, 03 Oktober 2011

De bouwwerkzaamheden van woonzorgcentrum Ovezande verlopen voorspoedig. Op 11 oktober a.s. wordt de eerste steen gelegd van het nieuwbouwproject. Rien Heijboer van SVRZ en Peter Bevers van R&B Wonen verrichten deze officiële handeling. Tevens wordt de naam van het nieuwe woonzorgcentrum bekend gemaakt.

Na een traject van voorbereiding is op 17 mei jl. de bouw van het woonzorgcentrum van start gegaan. Het project bestaat uit 15 huurappartementen van R&B Wonen voor senioren, twee groepswoningen van SVRZ voor cliënten met dementie, ruimte voor fysiotherapie en een huisarts. Tevens heeft SVRZ ruimtes om welzijnsactiviteiten te organiseren en levert, indien gewenst, ZorgThuis in de huurappartementen. Midden in de kern van Ovezande. Het woonzorgcentrum is een ontwerp van Grosfeld van der Velde Architecten en wordt gebouwd door Bouwgroep Peters. Naar verwachting wordt het woonzorgcentrum nog voor de bouwvakantie van 2012 opgeleverd.

Eerder heeft R&B Wonen middels een prijsvraag betrokkenen en inwoners van Ovezande opgeroepen een naam te bedenken voor het nieuwe complex. Uit de vele inzendingen is een naam gekozen, die op 11 oktober tijdens het officiële gedeelte wordt onthuld.

Overig nieuws

Nieuws Archief