Leerlingen D'n Akker bezoeken...

Maandag, 21 Oktober 2013

De bouwwerkzaamheden aan het Multifunctioneel Centrum en huurappartementen voor R&B Wonen in Waarde verlopen volgens schema. Op dinsdag 22 oktober a.s. organiseren R&B Wonen, Gemeente Reimerswaal en Bouwgroep Peters een rondleiding door het nieuwe gebouw voor alle leerlingen van groep 6 t/m 8 van CBS D’n Akker.

 

Het nieuwbouwproject in Waarde is een ontwerp van Architecten Alliantie en wordt door bouwgroep Peters gebouwd. Nu de bouwwerkzaamheden vergevorderd zijn geven de betrokken partijen op 22 oktober een presentatie aan de leerlingen van D’n Akker, waarna ze gezamenlijk het project bezoeken voor een rondleiding. D’n Akker zal voor de gymlessen gebruik gaan maken van het nieuwe gebouw.

 

Project MeerWaarde bestaat naast een Multifunctioneel Centrum tevens uit negen huurappartementen van R&B Wonen voor senioren. Geïnteresseerde woningzoekenden konden zich de afgelopen periode inschrijven voor het project, waarna R&B Wonen is gestart met de toewijzing van de appartementen. Er is momenteel nog slechts één appartement beschikbaar. Naar verwachting wordt het nieuwe gebouw eind 2013 opgeleverd.

Overig nieuws

Nieuws Archief