Nieuwbouwcomplex De Beukelaar...

Maandag, 23 Januari 2012

De bouwwerkzaamheden van nieuwbouwcomplex De Beukelaar aan de Hazelaarstraat in ’s-Gravenpolder zijn succesvol afgerond. Geheel volgens planning levert R&B Wonen op vrijdag 27 januari a.s. het nieuwbouwcomplex op.

De Beukelaar is een gezamenlijk initiatief van R&B Wonen en Siloah Gehandicaptenzorg. Het nieuwe complex, dat is gerealiseerd op de ‘oude’ locatie van De Beukelaar aan de Hazelaarstraat, biedt ruimte aan 18 cliënten met een verstandelijke beperking in zelfstandige studio’s. Naast de studio’s bestaat het gebouw uit drie huiskamers voor de cliënten en een kantoor voor medewerkers van Siloah. De studio’s bestaan uit een woonkamer, slaapkamer en badkamer, waarvoor de cliënten zelf de kleurstelling en inrichting hebben gekozen. Naar verwachting zullen de nieuwe bewoners met ingang van april a.s. hun intrek nemen in het nieuwe gebouw.

De Beukelaar is voorzien van een zorgsysteem van Siloah. Dit systeem is ook in De Boog en De Rondas in ’s-Gravenpolder toegepast, zodat de systemen met elkaar in verbinding staan. Het gebouw is ontworpen door Archikon en gebouwd door Bouwbedrijf Schrijver.

Overig nieuws

Nieuws Archief