Officiele eerste steen...

Dinsdag, 25 Februari 2014

 

rietzanger

 

De bouwwerkzaamheden van nieuwbouwcomplex De Rietzanger aan de Dorpsstraat in Heinkenszand verlopen voorspoedig. Op donderdag 27 februari a.s. wordt de eerste steen gelegd voor het nieuwbouwproject. Wethouder Jan Zandee van Gemeente Borsele verricht deze officiële handeling.

                                                            

Na een traject van voorbereiding is in januari 2014 de bouw van De Rietzanger van start gegaan. Het nieuwbouwproject bestaat uit 28 appartementen voor R&B Wonen, bestemd voor senioren. Voor SVRZ komen er 4 woongroepen met in totaal 24 appartementen voor cliënten met een lichamelijke beperking. Cliënten met indicatie voor verpleeghuiszorg vanwege lichamelijke beperkingen kunnen dan ook in Heinkenszand blijven wonen. SVRZ biedt waar nodig ZorgThuis in de seniorenappartementen van R&B Wonen. Ook komt er een ruimte voor welzijnsactiviteiten van SVRZ. SVRZ gaat hier diverse activiteiten voor bewoners en omwonenden organiseren. De Visser Optiek komt met een winkel en een appartement in het gebouw. Rietzanger staat midden in de kern van Heinkenszand.

 

Het project is een ontwerp van Grosfeld van der Velde Architecten en wordt uitgevoerd door Bouwgroep Peters. Naar verwachting worden de woningen in het 1e kwartaal van 2015 opgeleverd.

Overig nieuws

Nieuws Archief