Open dagen Houtsysteembouw...

Donderdag, 22 September 2011

Op 31 augustus van dit jaar gaf R&B Wonen het startsein aan de bouw van de nieuwe energiezuinige wijk Oostgaarde. De werkzaamheden vorderen gestaag. Vanaf volgende week wordt de nieuwe wijk, gelegen aan de buitenrand van ’s-Gravenpolder steeds meer zichtbaar: de houtsysteembouw van de eerste tien woningen wordt geplaatst. Project Oostgaarde bestaat uit stijlvolle, energiezuinige woningen die duurzaam en onderhoudsarm gebouwd worden.

Oostgaarde biedt diverse typen woningen bestemd voor de koopsector. Kenmerken voor de woningen zijn de energiezuinige toepassingen. De wanden en daken van de woningen zijn extra geïsoleerd en er wordt drielaags glas gebruikt. Op deze manier houdt de woning de warmte vast. Standaard worden zonnepanelen toegepast en is 95% van het toegepaste materiaal recyclebaar. Deze maatregelen moeten leiden tot lage woonlasten. Bovendien zijn de woningen energiezuiniger dan de vereiste waarde vanuit de overheid.

Van week 39 tot en met week 41 wordt de houtsysteembouw van in totaal tien woningen geplaatst. Deze woningen kunnen bezichtigd worden tijdens een aantal open dagen. De open dagen vinden plaats op zaterdag 1, 8 en 15 oktober tussen 10 uur en 12 uur. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de makelaars van VOF Oostgaarde op de bouwlocatie. Kijk voor meer informatie op www.mijnoostgaarde.nl/nieuws of neem contact op met Heleen Lindenberg, makelaar R&B WOnen, via 0113-396461 of hlindenberg@renbwonen.nl.

Oostgaarde

 

Overig nieuws

Nieuws Archief