R&B Wonen en RWS doen mee aan...

Dinsdag, 16 April 2013

Casa Direct, voor dé betere huurwoning in Zeeland

Vrijdag 19 en zaterdag 20 april nemen RWS partner in wonen en R&B Wonen samen deel aan Woonland. Hier willen de woningcorporaties hun nieuwe gezamenlijke  website Casa Direct onder de aandacht brengen.

Op www.casadirect.nl vindt u de luxere huurwoningen in Zeeland. De woningen op de site bieden net dat beetje extra. Denk aan een bijzonder uitzicht, een ruime indeling of extra luxe faciliteiten. U hoeft niet ingeschreven te staan bij een woningcorporatie om een woning via Casa direct te huren. Er zijn dus ook geen wachtlijsten. In middels is ook woningcorporatie Clavis aangehaakt bij dit nieuwe concept. De eerste woningen zijn al verhuurd via de website.

Woonland
Tijdens Woonland in de Grote Kerk in Goes, presenteren de corporaties de nieuwe website met het actuele woningaanbod. De beurs is op vrijdag 19 april geopend van 13.00-18.00 uur en zaterdag 20 april van 10.00-16.00 uur. De toegang is gratis. Wilt u meer weten over Woonland, zoals route-informatie of een overzicht van de standhouders?  Kijk dan op www.woonland.nu

www.casadirect.nl
Bent u niet in de gelegenheid om ons tijdens de beurs te bezoeken en heeft u interesse in een luxe huurwoning? Kijk dan op www.casadirect.nl of bel (0113)39 64 40.

Overig nieuws

Nieuws Archief