R&B Wonen introduceert met Klik...

Dinsdag, 29 April 2014

R&B Wonen introduceert met Klik nieuw concept bewonersmagazine

Deze week introduceert R&B Wonen haar nieuwe bewonersmagazine Klik. Het is een magazine volgens een nieuw concept waarmee de corporatie uit Heinkenszand niet alleen haar huurders wil informeren, maar vooral ook wil meenemen naar de digitale informatie van R&B Wonen.

De bewoner uit het werkgebied van R&B Wonen staat in Klik centraal. Zo kunnen Reimerswaalse of Borselse verenigingen zich aanmelden voor een fotoreportage en komen bewoners aan het woord; over de woning, over het dorp waarin zij wonen of over hun bijzondere hobby waar ze trots op zijn. De naam Klik legt de link naar de digitale informatie van R&B Wonen, zoals de website en social media. De slogan van het magazine luidt dan ook: Kijk lees en Klik mee! Met de app Layar komt het magazine digitaal tot leven. Zo kunnen achtergrondfilmpjes bekeken worden en kan de lezer meespelen met een digitale puzzel. Daarnaast nemen we de lezer mee in de voorbereidingen op Click Call Face: het grotendeels digitaal maken van de dienstverlening van R&B Wonen.

 

Eind vorig jaar stopte na de 30e jaargang Zeeland Woonkrant, een gezamenlijk magazine van de Zeeuwse woningcorporaties. R&B Wonen heeft voor de komende jaren de keuze gemaakt om haar huurders te informeren met een gedrukt magazine. Nadruk in dit magazine ligt wel bij het digitale aspect. Zo probeert R&B Wonen haar bewoners zoveel mogelijk mee te nemen naar de digitale informatievoorziening van R&B Wonen, wat de overstap naar het volledig digitaliseren van het corporatienieuws kleiner maakt. Bewoners informatie magazine Klik wordt twee maal per jaar uitgebracht.

Overig nieuws

Nieuws Archief