R&B Wonen sponsort beamers voor...

Maandag, 26 Maart 2012

Vanaf maart sponsort R&B Wonen Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom. Gebouw-T kan hierdoor de zaal uitbreiden met twee losse beamers, die het mogelijk maken ook op het balkon een goed zicht te hebben op de optredens.

R&B Wonen ondersteunt projecten, die de leefbaarheid in Reimerswaal en Borsele en de nabije omgeving verbeteren. Leefbaarheidsaanvragen kunnen worden ingediend op het gebied van veiligheid in en om de woning, kwaliteit van de woonomgeving, activiteiten waarbij wijkbewoners met elkaar in contact komen of ondersteuning van wijk-en buurtactiviteiten. Op de beamers die R&B Wonen in gebouw-T sponsort zal tijdens evenementen het woningaanbod van R&B Wonen worden getoond.   

Op het balkon van gebouw-T kan het zicht op het podium op sommige plekken niet optimaal zijn. Om dit probleem te verhelpen worden er beamers opgehangen, die het optreden rechtstreeks op de muur projecteren. Op deze manier hoeft de bezoeker niets van het concert te missen. De beamers worden voor het eerst in gebruik genomen tijdens het uitverkochte concert van Gers Pardoel, op vrijdag 6 april.

R&B Wonen geeft zeven keer twee kaarten weg voor het concert van Gers Pardoel. Wil je twee kaarten winnen? Geef dit dan zo snel mogelijk aan via twitter: @renbwonen

 

Overig nieuws

Nieuws Archief