Tuinonderhoud, schoonmaak en...

Dinsdag, 05 April 2016

Tuinonderhoud.
Per 1 januari 2016 wordt het tuinonderhoud bij de woongebouwen van R&B Wonen uitgevoerd door de Betho uit Goes, een bedrijf dat de wet op de  sociale werkvoorziening uitvoert.
Het tuinonderhoud bestaat voornamelijk uit het onkruidvrij houden van de borders, boomspiegels en verhardingen, zomer- en wintersnoei van de beplanting en bomen, maaien van het gras en graskanten en het verwijderen van zwerfvuil. Er wordt bij de werkzaamheden geen chemisch onkruidmiddel meer gebruikt. Als u  opmerkingen of klachten heeft over het tuinonderhoud kunt u rechtstreeks naar de Betho bellen: 0113-233933.

Schoonmaak en Glasbewassing.
Alle schoonmaakwerkzaamheden en de glasbewassing bij de woongebouwen wordt per 1 april 2016 uitgevoerd door EHS Cleaning.
Het schoonmaakwerk wordt uitgevoerd aan de algemene ruimten (entree, portiek, atrium, galerij) van de woongebouwen van R&B Wonen. De werkzaamheden (vegen, stofzuigen, reinigen, zemen) vinden in de meeste complexen 2x per maand plaats. Op de aftekenlijst die op een centraleplaats is opgehangen kunt u zien of dat gebeurt.
Elk kwartaal (4x per jaar) wordt het onbereikbare glas van de woningen op de verdieping gewassen.
Als u opmerkingen of klachten heeft kunt u rechtstreeks EHS bellen. Het telefoonnummer staat op de aftekenlijst vermeld.

Overig nieuws

Nieuws Archief