Vacature medewerker KCC

Maandag, 29 Mei 2017

Vacature

Verschillende Zeeuwse en West-Brabantse woningcorporaties maken gebruik van een gezamenlijk woonruimtebemiddelingssysteem ZuidWestWonen (ZWW). Vanuit de beheerorganisatie wordt het systeem van ZWW beheerd, onderhouden en doorontwikkeld. De beheerorganisatie heeft een coördinerende, adviserende en informerende functie en bestaat uit de volgende functies: Coördinator ZWW en Medewerker Klant Contact Centrum (KCC).  Het KCC is gehuisvest bij R&B Wonen in Heinkenszand.

Voor de beheerorganisatie van ZWW zijn wij op zoek naar een medewerker KCC.

15,75 uur per week

 

Wat ga je doen?

De Medewerker KCC is verantwoordelijk voor verstrekken van informatie aan woningzoekenden met betrekking tot het gebruik van de website van ZWW en haar spelregels in het algemeen. De werkzaamheden zijn er op gericht dat woningzoekenden met het systeem kunnen werken. Daarnaast verricht de medewerker operationeel ondersteunende werkzaamheden om het systeem te onderhouden en te verbeteren.

Wie zoeken wij?

Een kandidaat met de volgende competenties:

-       MBO-niveau;

-       Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

-       Ervaring met het werken in een KCC.

De werkdagen zijn op dinsdag-, woensdag-, vrijdagochtend en in de oneven weken ook op maandagochtend van 8.30 tot 13.00 uur. Je bent flexibel om bij verlof, ziekte e.d. van collega’s hier nadere afspraken over te maken.

 

Wat bieden wij?

Een tijdelijke functie voor de periode van ongeveer 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Je werkt in een dynamische omgeving, de nadruk van de functie ligt op contact met gebruikers en continue doorontwikkeling van het systeem. De functie is gewaardeerd in schaal E, inschaling kan plaatsvinden in de onderliggende schaal afhankelijk van opleiding en ervaring.

 

Procedure

De vacature wordt nu bij alle deelnemende corporaties van ZuidWestWonen opengesteld. Daarnaast wordt er extern geworven door middel van Social Media. Bij gebleken geschiktheid hebben kandidaten van de deelnemende corporaties voorrang.

 

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kunt u contact opnemen met Peter Andriesse, pandriesse@renbwonen.nl of telefoon 06-31947349.

Heb je interesse, stuur je CV en motivatie naar werken@renbwonen.nl. We verzoeken je reactie uiterlijk 7 juni te mailen.

Voorafgaand aan de indiensttreding dient een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overlegd te worden.

Overig nieuws

Nieuws Archief