Werkt u mee aan ons...

Donderdag, 26 April 2012

Voor haar afstudeeropdracht voor de opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Rotterdam voert, Renate Rodjan, een  lezersonderzoek uit voor de Zeeland Woonkrant, Zeeuwland Woonkrant, Thuis en Wijkgevoel. 

 

Het woonblad is een coproductie van zes corporaties, namelijk: Clavis, R&B Wonen, RWS partner in wonen, Stichting tot behoud en ondersteuning van Monumenten, Woonburg, Zeeuwland en verspreiden we viermaal per jaar over 26.500 huishoudens. Van Terneuzen tot Zierikzee en van Middelburg tot Goes. Met het blad informeren zij hun huurders over het laatste nieuws bij en van de corporaties, wonen in Zeeland en alles dat met uw gemeente en wijk te maken heeft.

Wij willen graag weten wat uw wensen zijn. Daarom voert zij voor de zes Zeeuwse corporaties dit onderzoek uit. Uw mening telt en helpt ons om het onderzoek te laten slagen! Door uw mening te geven kunnen de corporaties het woonblad (nog) beter laten aansluiten op uw informatiebehoefte. Uw antwoorden op de vragenlijst zijn anoniem, niets wordt met naam of toenaam aan mij gerapporteerd. Het marktonderzoekbureau dat het veldwerk uitvoert, DUO Market Research, houdt zich daarbij aan de privacyregels die voor marktonderzoek gelden.

Wilt u meewerken aan ons onderzoek? Vul dan de vragenlijst in op: www.duomarketresearch.nl/woonkrant

Het invullen van de vragenlijst kost slechts 10 minuten van uw tijd. Wilt u ook kans maken op één van de drie dinerbonnen t.w.v. €50,00 die we verloten onder de deelnemers? Vul dan ook uw naam en adresgegevens in. De uitslag van het onderzoek maken we bekend via de Zeeland Woonkrant.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking!

 

Overig nieuws

Nieuws Archief