Wie bedenkt naam voor...

Donderdag, 16 Augustus 2012

 

Het nieuwbouwcomplex dat R&B Wonen in samenwerking met SVRZ aan de Baconstraat in Nieuwdorp realiseert is bijna gereed. Na een voorspoedige bouwperiode wordt het project op 22 augustus a.s. opgeleverd. Een week later nemen de bewoners de sleutel van hun nieuwe appartement in ontvangst.

 

Het project bevat naast vijfentwintig huurappartementen voor senioren ruimtes voor onder andere welzijnsactiviteiten van SVRZ en fysiotherapie. Het gebouw is ontworpen door Archikon uit Goes en wordt gebouwd door Aannemersbedrijf Van der Poel uit Terneuzen. In oktober vorig jaar zijn de bouwwerkzaamheden van start gegaan.

 

Prijsvraag naamgeving complex

Inwoners van Nieuwdorp en betrokkenen bij het project worden gevraagd mee te denken over een passende naam voor het nieuwe gebouw. Inzendingen kunnen tot 7 september a.s. worden toegezonden aan ihuiszoon@renbwonen.nl. De nieuwe naam wordt bevestigd aan de buitenzijde van het gebouw. Er zijn nog slechts enkele huurappartementen beschikbaar. Meer informatie over het project is te vinden op renbwonen.nl.

Overig nieuws

Nieuws Archief