Werken bij R&B Wonen

Werken bij R&B Wonen

R&B Wonen is een aantrekkelijke werkgever. Wij bieden een veelzijdige en uitdagende werkomgeving. Wij zijn een woningcorporatie met de focus op het verhuren van woningen. Wij zijn een maatschappelijke organisatie met een solide basis en werken als een regiebedrijf. Lijkt het je wat om te werken aan wonen? Lever je graag een bijdrage aan de directe woonomgeving van zo’n 4300 huurders? Of spreekt de uitdagende corporatiewereld je aan? Bij R&B Wonen werken wij aan duurzaamheid en presteren naar vermogen, We zijn integer, betrokken en verantwoordelijk. Medewerkers die bereid zijn om zich in een professionele werkomgeving optimaal in te zetten om de gestelde doelen te bereiken, zijn van harte welkom. Als werkgever bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een moderne, goed toegeruste werkomgeving.

Lees hier meer over onze organisatie.

Vacatures:

Er zijn op dit moment geen vacatures

Open sollicitatie

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers voor de afdelingen Klant & Omgeving, Bedrijfsvoering en Vastgoed. Heb je interesse om bij ons te komen werken, stuur dan je open sollicitatie (motivatiebrief en CV) naar werken@renbwonen.nl

 

Stage lopen?

Ben je nieuwsgierig naar hoe de corporatiewereld in elkaar zit?

Wij bieden uitdagende stages in uiteenlopende vakgebieden. Van ori├źnterende (snuffel) stages en beroepsgerichte stages tot afstudeeropdrachten.

R&B Wonen is een door Fundeon erkend leerbedrijf voor de bouw- en infra sector en door Ecabo voor bedrijfsadministratie. Wij zorgen voor een goede stagebegeleiding.

 

Neem hiervoor contact op met P&O of stuur je aanvraag naar werken@renbwonen.nl